Epilare Definitiva

Epilare definitivă cu Laser Diodă pentru persoanele cu o pilozitate excesivă, ca să vă puteţi bucura de o piele fină mereu, fără costurile sau disconfortul lamei de ras, iar firele crescute sub piele dispar pentru totdeauna!

Masaj

Relaxarea totală este acum la îndemână! 

Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. 

Tratamente faciale

Tratamentele faciale la Beauty Expert sunt destinate persoanelor care doresc un ten fără acnee, riduri, cearcăne, pete de pigmentare, cuperoză sau orice alte imperfecţiuni.  

Cateva din tratamentele faciale pe care le executam: terapie LED, electroporatie, cavitatie, vacuum si oxigen hiperbaric

Cosmetica

Oferim o gama completa de servicii cosmetice:

  • Pensat și stilizare sprâncene
  • Laminare gene și sprâncene
  • Vopsit gene și sprâncene

Coafor

Nu este de ajuns să ai un păr bogat și frumos, acesta având nevoie de o tunsoare potrivită.

Salonul Beauty Expert este soluția ideală la care poți apela. Nu trebuie să-ți fie teamă să experimentezi coafuri noi, deoarece părul poate face minuni pentru fizionomia ta

Manichiura

Manichiura ne dezvăluie personalitatea, sănătatea și câtă importanță dăm îngrijirii personale.

Din acest motiv, trebuie să le menținem impecabile, hidratate și în stare bună.

Beauty Expert salon ofera servicii complete de manechiura.

Remodelare corporala

De cele mai multe ori suntem nemulțumite de felul în care arătăm, dar am dori să mai slăbim doar în anumite zone cum ar fi abdomen, talie, șolduri, fese, coapse, gambe sau brațe. 

Dacă și tu te numeri printre aceste persoane, este momentul să apelezi la tratamentele de remodelare oferite de Beauty Expert!