Beauty Expert

De cele mai multe ori suntem nemulțumite de felul în care arătăm, dar am dori să mai slăbim doar în anumite zone cum ar fi abdomen, talie, șolduri, fese, coapse, gambe sau brațe. 

Dacă și tu te numeri printre aceste persoane, este momentul să apelezi la tratamentele de remodelare oferite de Beauty Expert!

 

Rezultatele excepționale la remodelarea corporală se datorează acțiunii celor 5 tratamente principale:

 

 • cavitație cu ultrasunete
 • radiofrecvență
 • masaj cu vacuum și terapie LED
 • electrostimulare
 • împachetare la termocuvertăVELASCULPT

– Echipamentul ideal pentru remodelarea corporală și diminuarea celulitei

 

VelaSulpt este soluția ideală de remodelare corporală și de tratare a zonelor cu probleme, în mod eficient și non-chirurgical. De asemenea, este un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic, ce oferă protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Tehnologia VelaSculpt combină razele infraroșii, radiofrecvența bipolară, cavitația, vacuumul și masajul cu role mecanice pentru încălzirea în profunzime a celulelor grase. Acest mod de încălzire stimulează formarea de noi fibre de colagen și elastină și are ca efect reducerea localizată a circumferinței zonei tratate și o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii.

VelaSculpt este un tratament de remodelare corporală non-invaziv cu rezultate deosebite în reducerea circumferinței și a celulitei zonelor tratate. Acesta vă ajută să obțineți un corp remodelat și bine conturat, poate înlătura de la primele ședințe până la 2 cm de țesut adipos din zona abdominală și până la 1,5 cm de pe coapse.

 

Modul de acțiune al VelaSulpt 

Se realizează un masaj superficial, dar în același timp profund al țesutului, având două mari efecte: activarea circulației și detoxifierea (masajul drenează fluidele din aceste vase, împreuna cu toxinele, eliminându-le prin secreții și glande sudoripare). Radiofrecvența și cavitația încălzesc din interior grăsimea, o topesc, astfel că atunci când se produce aspirația de câtre vacuum, să poată fi împrăștiată uniform. Nodulii celulitici sunt astfel dizolvați, remodelarea țesutului observându-se chiar după prima ședință.


 1. Lumina infraroșie (IR) încălzește țesutul până la 3mm adâncime
 2. Cavitația cu ultrasunete sparge celulele grase
  3. Radiofrecvența bipolară (RF) încălzește până la 20mm în adâncime
  4. Vacuumul asigură livrarea exactă a energiei
  5. Rolele mecanice îmbunătățesc drenajul limfatic și diminuează celulita

 

Aparatul VelaSculpt masează țesutul în profunzime realizând masajul transdermic vacuumat. Radiofrecvența, lumina infraroșie și cavitația încălzesc țesutul în profunzime, rezultând topirea grăsimii. Capătul de tratament are două role mobile care acționează linear și perpendicular pe zona tratată, imprimând mișcări succesive de rulare-palpare cu flux constant și continuu de aspirație. Mișcarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens și profund prin frământarea țesutului subcutanat, obținându-se o îmbunătățire cu 200% a circulației sangvine și limfatice. Masajul cu vacuum ajută la slăbirea localizată, oferă un aspect fără celulită şi vergeturi, tonifiează şi ajută la obţinerea unui lifting corporal!

 

Tratamentul de remodelare corporală cu VelaSculpt poate fi efectuat pe brațe, coapse, gambe, fese și abdomen. Însă are și un manipul mai mic pentru zona facială care ajută în tratarea cearcănelor și în reducerea bărbiei duble. Majoritatea pacientelor descriu tratamentul cu VelaSulpt ca pe o încălzire a țesutului în profunzime, intensitatea fiind ușor ajustabilă pentru asigurarea unei experiențe plăcute. Senzația de căldură poate fi resimțită până la câteva ore după încheierea ședinței, iar la unele femei pot apărea pete rozalii în zona de tratament care pot persista până la câteva zile.

 

De ce VelaSculpt?


-Energia Radiofrecvenței mărită;
-Timp mai scurt în atingerea temperaturii dorite;
-Reducerea timpului de tratament;
-Energie ridicată pentru încălzirea țesutului;
-Mai puține ședințe de tratament pentru rezultatele dorite;
-Cel mai bun tratament non-invaziv de diminuare a celulitei de pe piață;

-3 interfețe pentru aplicator – mare, medie și mică pentru tratamente optime la nivelul întregului corp

 

Beneficii Tratament:

 • eliminarea celulitei
 • slăbire localizată
 • oferă elasticitate și fermitate pielii
 • creșterea circulației sanguine
 • stimulează celulele pielii
 • îmbunătățește și întărește pielea lăsată
 • ridică muşchii lăsaţi
 • îndepărtează toxinele şi purifică sistemul limfatic
 • reduce retenţia de apă prin impulsionarea circulaţiei limfatice şi venoase
 • la nivelul pielii se realizează o exfoliere delicată, restabilind luminozitatea naturală
 • ameliorează vergeturile

 

Sunt candidatul ideal?

Pentru această procedură nu există candidat ideal! Este o procedură adresată tuturor care doresc să își remodeleze silueta, să scape de celulită, care nu s-a putut elimina sau corecta în urma dietelor și a exercițiilor fizice.

Frecvența și numărul ședințelor

Planul de tratament se stabilește la consultația preliminară în funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau al laxității pielii. Pentru un tratament eficient recomandăm minim 10 ședințe, de 2-3 ori pe săptămână, însă acest aspect diferă în funcție de numărul zonelor ce urmează a fi tratate, dar și de dimensiunile fiecărui pacient în parte. Rezultatele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință.

Este o procedură dureroasă?

Tratamentul cu VelaSculpt este non-invaziv și nu necesită recuperare medicală. Vă puteți întoarce la activitățile zilnice, după fiecare ședință. Vacuumul poate produce un disconfort persoanelor cu multă celulită sau piele sensibilă. După procedură, absolut toți pacienții își reiau activitățile zilnice normale, neexistând contraindicații sau atenționări ca în cazul altor proceduri.

Contraindicații:

Cancer, epilepsie, tromboflebită, afecțiuni hepatice, erupții cutanate , afecțiuni cardiace grave, stimulator cardiac sau alte dispozitive electrice implantate, hemofilie sau tratament cu anticuagulante, tije metalice implantate în zona de tratament, femei însărcinate.

 

CAVITAȚIA CU ULTRASUNETE

 

Cavitația cu ultrasunete – numită și liposucție virtuală, este o terapie non-invazivă și nedureroasă, ce reprezintă o alternativă excelentă la liposucția clasică pentru eliminarea excesului de grăsime localizată. Cu ajutorul ultrasunetelor de joasă frecvenţă se produc bule microscopice care desfac membranele celulelor de grăsime fără a afecta alte structuri adiacente.

Se face drenajul limfatic cu ajutorul electrostimulării sau vacuumului ce ajută la dislocarea grăsimii dizolvate şi la eliminarea ei. Grăsimile astfel eliberate sunt eliminate din organism în mod natural prin sistemul circulator şi limfatic.

Cavitația distruge celulele grase și ajută la pierderea în centimetri la fiecare ședință. Este un tratament plăcut, deloc dureros, care durează 20-30 min. 

 

Întrebări frecvente despre CAVITAȚIE.

Câte ședințe sunt necesare? 

Numărul ședintelor diferă de la individ la individ. Operatorul efectuează o atentă analiză corporală a fiecarui pacient pentru a personaliza tratamentul în funcție de necesitățile individuale. În mod normal se efectuează minim 10 ședinte.

Care este frecvența ședințelor de cavitație?

Frecvența recomandată este de 2 ședințe pe săptămână.

Ce trebuie să facă clientul?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitație li se recomandă:

 • Cu o zi înainte de tratament să nu consume grăsimi și să țină o dietă bazată numai pe alimente cu un conținut mic de grăsimi.
 • Imediat după tratament să bea 2 litri de apa plată.
 • 72 de ore după tratament este interzis să se consume alimente cu un conținut mare de grăsimi.
 • Este foarte important să se consume și o cantitate mare de lichide (ceai neîndulcit sau apă plată). De ce? Pentru că la fiecare ședință colesterolul și trigliceridele eliberate se vor descărca în ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor încărca ca după o masă cu foarte multe grăsimi.

Ce trebuie să facă clienta pentru menținerea rezultatelor?

La sfârșitul ciclului de tratament se recomandă o ședință de întreținere pe lună.

Care sunt contraindicațiile?

Astm bronșic, cancer, tromboflebită, hipertrigliceridemie, steatoză hepatică sau orice afecțiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afecțiuni vasculare grave, tijă metalica, intervenții chirurgicale recente (5-6 luni), sarcină, alaptare.

 

ELECTROSTIMULARE

 

Electrostimularea este o metodă modernă şi pasivă de a slăbi, care echivalează cu 6-7 ore de fitness.  Aparatul de electrostimulare generează impulsuri electrice asupra musculaturii cu o frecvenţă şi o intensitate reglabilă.

Electrostimularea este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de grăsimea în exces din anumite zone ale corpului şi de a-şi îmbunătăţi aspectul fizic. 

Aparatul folosește 14 curenți diferiți, care lucrează pe mai multe nivele: nervos, microstructură sau muscular, pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate.

Cele mai bune rezultate apar pe termen mediu și lung, după 15-20 de ședințe. 

 

Beneficii:

 • Ajută la tonifierea organismului
 • Ajută la slăbirea în centimetri, la reducerea celulitei;
 • Crește tonusul muscular și cutanat;
 • Are efect de drenaj și eliminare a lichidelor;
 • Activează microcirculația și crește circulația sanguină locală;
 • Relaxează crampele și spasmele musculare;
 • Diminuează stresul și eliberează hormonul responsabil pentru starea noastră de bine. 

Întrebări frecvente despre ELECTROSTIMULARE.

 • Cui se adresează tratamentul?

Electrostimularea este de folos persoanelor sedentare, persoanelor care vor să se tonifieze mai rapid, persoanelor care se simt fără forță (au musculatura atrofiată), persoanelor cărora li s-a recomandat activități pentru recuperare, persoanelor care doresc să crească eficiența altor tratamente de remodelare corporală și persoanelor care doresc să aibă o piele mai fermă.

 • Câte ședințe sunt necesare și la ce interval?

Trebuie efectuate minim 3 ședințe pe săptămână timp de minim o lună de zile. Pe toată această perioadă trebuie să consumați minim 2 litri de apă pe zi și să adoptați o alimentație sănătoasă și echilibrată. Cu ajutorul aparatului de analiză corporală puteți observa creșterea nivelului muscular, dar pentru ca tonifierea să fie vizibilă este necesar să scăpăm de grăsime.

 • Ce veți simți în timpul tratamentului?

În timpul ședinței multe persoane declară că este ca un masaj și pentru ei este destul de relaxant. Trebuie doar să comunici cu operatorul pentru a ajusta corect setările la aparat astfel încât tratamentul să fie confortabil. După ședință  vei avea o stare de bine, ca după un antrenament sportiv.

 1.  În cât timp se văd rezultatele?

 

În funcție de frecvența cu care faceți tratamentul, de surplusul de greutate și de dieta pe care o urmați, în general, după a 5-a sedință veți simți că hainele încep să stea mai relaxate pe dumneavoastră.

 

 1. Cât se slăbește la un tratament?


Este bine de știut că fiecare persoană reacționează în mod diferit și că o mare importanță o are și intensitatea cu care se lucrează (cu cât mai mare cu atât mai bine); după 10-15 ședințe se scade între 5 și 10 cm. 

 1. Este posibilă o definire musculară?

Bineînteles ca în timp, prelucrearea intensă a mușchilor duce atât la eliminarea grăsimii cât și la definirea musculară.

 

Contraindicații:

Cancer, epilepsie, tromboflebită, afecțiuni hepatice, erupții cutanate , afecțiuni cardiace grave, stimulator cardiac sau alte dispozitive electrice implantate, hemofilie sau tratament cu anticuagulante, tije metalice implantate în zona de tratament, femei însărcinate.

 

ÎMPACHETĂRILE LA CALD

 (TERMOCUVERTĂ)

 

Împachetarea în termocuvertă funcționează pe principiul efectului de saună care permite slăbirea localizată și tratarea celulitei. 

Termocuverta este un aparat folosit în tratamentele din centrele de remodelare, folosind o nouă tehnică de eliminare a lichidelor din țesut, realizându-se astfel o mai bună circulație sanguină la nivelul dermei, o activitate îmbunătățită la nivel celular, scăderea în greutate și eliminarea celulitei. 

Termocuverta prezintă 3 zone de reglare a temperaturii pentru a acoperi clienta în întregime. Termosauna este un procedeu care produce efecte vizibile chiar după prima ședință mai ales în combinație cu alte tratamente. Acestea au rolul de accelerare a metabolisbului și ardere a grăsimilor. Poate produce o înroșire a zonei de tratament și o exudație mai mult sau mai puțin puternică. 

Procesul de împachetare corporală este un tratament ce ajută la scăderea în centimetri, la modificarea formei și conturului corporal precum și la întărirea și tonifierea pielii. Prin repetarea regulată a acestor proceduri se remodelează corpul, se dispersează și se elimină toxinele ce cauzeaza celulita, pielea redevenind fermă. 

Termocuverta prin efectul de termosudorație grăbește fenomenele de detoxifiere, ajută la atenuarea celulitei, tonifiază musculatura, îmbunătățește capacitatea fizică și ajută la eliminarea mai rapidă a surplusului de greutate. 

 

Cum funcționează? 

 

Tratamentul cu termocuvertă se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, talie, șolduri, fese, coapse, gambe și brațe. 

Persoana care urmează acest tratament trebuie să țină cont de urmatoarele indicații: 

 • Înainte de tratament să nu bea cafea.
 • Sa bea multă apă plată în ziua ședinței.
 • Nu trebuie să consume lichide cel puțin o oră după tratament.

 

Frecvență și rezultate

 

Se recomandă să se efectueze între 2-3 ședințe pe săptămână pe durata tratamentului și o ședință de întreținere pe lună pentru o mai bună menținere a rezultatelor după tratament. Rezultatele variază în funcție de greutatea inițială , cu cât greutatea inițială este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai evidente. După o cură de 10-12 ședințe se poate slăbi până la 4 kg și 5-8 cm în circumferință. Chiar după primele ședințe pielea își va recăpăta elasticitatea și fermitatea. 

 

Beneficii:

 • arderea rapidă a țesutului adipos; 
 • diminuarea celulitei chiar și în cele mai avansate stadii; 
 • redarea elasticității și fermității pielii;
 • tonifierea musculaturii;
 • îmbunătățirea circulației limfatice; 
 • reglarea circulației sanguine; 
 • activarea proceselor metabolice; 
 • remodelarea siluetei prin scăderea în centimetri;
 • pierderea în greutate; 
 • eliminarea toxinelor și a apei din țesuturi ;
 • are efect hidratant și nutritiv asupra pielii, prevenind îmbătrânirea prematură ; 
 • ameliorează aspectul vergeturilor și previne apariția unora noi; 
 • activează circulația periferică ; 
 • ameliorează eventualele dureri de articulații . 

 

Contraindicații:

 

Varice pronunțate, boli cardiace grave, sarcină, epilepsie, boli dermatologice, spasmofilie, cancer, boli genetice, vase sparte, hipertiroidie, boli autoimune, boli respiratorii, diabet, tumori, claustrofobie, perioada de menstruație, steriletul (daca este confecționat din material metalic, cele din plastic neavând nici o contraindicație).