Beauty Expert

Relaxarea totală este acum la îndemână! 

Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. 

Masajul de relaxare ajută la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generală a acestuia, îmbunătățind circulația sanguină. Prin stimularea circulației sângelui, masajul permite astfel o mai bună oxigenare a țestului, oferind fermitate pielii. 

De asemenea, elimină tensiunile articulare, stimulează limfa, detensionează mușchii contractați, menține elasticitatea pielii, elimină insomnia, normalizează activitatea creierului și stimulează sistemul imunitar. Totodată, contribuie la regenerarea celulară, poate amâna îmbătrănirea pielii, poate preveni afecțiunile cardiorespiratorii și poate trata și preveni stările depresive. Este cunoscut și faptul că masajul ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la și nivel psihologic.

Pentru rezultate cât mai bune, acest masaj se efectuează într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare.

Cui i se adresează masajul de relaxare?

Masajul de relaxare este potrivit pentru toate persoanele care vor să se relaxeze și să aibă parte de o stare de bine. El este indicat și pentru cei care care fac multă mișcare, care suferă de afecțiuni de natură fizică sau persoanelor care suferă de stres sau tulburări emoționale/psihice.

Frecvența masajului de relaxare

Ședințele de relaxare trebuie să intre în programul tău săptămânal, mai ales dacă modul de viață este unul alert, fără foarte multe momente de pauză. Corpul are nevoie de un timp alocat reîncărcării cu energie și eliberarea tensiunilor, iar masajul de relaxare le oferă cu succes.