Beauty Expert

Îți imaginezi cum ar fi ca părul de pe față și de pe corp să nu mai reprezinte o problemă? 

Acest lucru poate deveni realitate cu ajutorul epilării definitive la Beuty Expert

Alege metoda de epilare a femeii moderne, epilarea definitivă cu Laserul Diodă!

Ce înseamnă de fapt epilarea cu laser? 

În procedura epilării cu laser pigmentul de melanină din foliculii de păr absorb radiația laserului și se transformă în caldură. Temperatura din rădăcina părului ajunge la 60 – 70 de grade și astfel rădăcina firului de păr este distrusă, fiind oprită alimentarea firului. Aparatul de epilare definitivă Laseway ICE este dotat cu o tehnologie specială de răcire, pentru a răci și proteja pielea, fiind astfel un tratament sigur și confortabil.

Avantajele Laserului Diodă:

 • este o procedură sigură fără riscuri sau efecte adverse! Nu dăunează sănătăţii pielii! Ne bazăm pe studii clinice, pe faptul că este aprobat şi recomandat de medici dermatologi şi esteticeni cu renume şi, nu în ultimul rând pe experienţa noastră de peste 10 ani! 
 • număr mult mai mic de ședințe, sunt necesare în medie 6-10 sedințe
 • rezultatele sunt vizibile imediat, încă de la prima ședință se reduce aproximativ 30%-40% din păr
 • ședințele au durată mult mai scurtă (de exemplu: 10 minute pentru axile, 20-30 minute picioare lung)
 • potrivit pentru toate tipurile de piele (I – VI), pentru orice culoare și orice textură a firului de păr
 • rezultate pe termen lung
 

Epilarea definitivă cu laser te scapă de părul nedorit și de foliculita inestetică. 

Merită?

Cu siguranţă DA.

Epilarea cu laser nu-ţi garantează dispariţia părului 100%, dar ceea ce creşte ulterior este aproape invizibil. Iar libertatea şi lipsa grijilor pe care ţi-o oferă un astfel de tratament este într-adevăr de nepreţuit.

Ceea ce mai creşte, dacă vreodată va mai creşte, va fi aproape puf, blond, subţire şi devitalizat. Iar ca să te convingi singură, noi îți oferim o testare GRATUITĂ!! 

Ce trebuie să știe o clientă care se pregătește să înceapă ședințele de epilare definitivă?

 • Primul pas este testarea, care se face GRATUIT pentru orice clientă nouă!
 • Expunerea la soare și/sau la solar înainte și după tratament cu minim o săptămână este stric interzisă!
 • Smulgerea firelor cu pensetă, ceară sau cu orice altă metodă de smulgere, începând cu 3 săptămâni înainte de tratament și până la terminarea ședințelor este strict interzisă!
 • În cazul în care nu sunt efectuate minim 6-10 ședințe la intervale optime, rezultatele nu sunt definitive!
 • Fără ședințele de întreținere (la 6 – 12 luni), rezultatele obținute nu sunt definitive!
 • Epilarea definitivă (mai ales la față) poate avea rezultate maxime doar în cazul în care problemele hormonale existente sunt tratate! În cazul pilozității excesive cauzate de dereglări hormonale sau de tip masculin se recomandă o combinație de tratament medicamentos cu epilarea cu laser. Numărul de ședințe recomandat persoanelor cu astfel de probleme este mai mare decât in mod normal. 
 • Pentru firele crescute sub piele cea mai recomandată metodă este epilarea cu laser. Odată cu începerea tratamentului de epilare sunt distruse atât firele de păr de la suprafață, cât și cele de sub piele.
 • Persoanele cu păr alb nu pot efectua procedura de epilare,  deoarece firele cărunte nu conțin pigment.
 • După terminarea ședințelor, în cazul în care toate cele enumerate mai sus au fost respectate, rezultatul poate atinge un nivel de 80%-90% fire dispărute!
 • La 5% din populație această metodă de epilare definitivă NU funcționează!

5 motive să alegi Laserul în loc de IPL

 • scapi mai repede de păr 
 • dă rezultate mai bune pe păr gros şi negru
 • este mai potrivit pentru pielea mai închisă la culoare
 • este eficient pe toate zonele corpului
 • rezultatele sunt de durată

Economisește timp, bani și energie și bucură-te de rezultate garantate!

 

CONTRAINDICAȚII

 • Diabet
 • Sarcină și alăptare 
 • Afecțiuni hematologice
 • Fotosensibilitate
 • Piele bronzată excesiv
 • Stimulator cardiac
 • Cancer
 • Afecțiuni ale țesutului conjunctiv
 • Dereglări hormonale
 • Medicamente contra acneei acute (Ruacutan)
 • Medicamente foto-sensibilizante
 • Tratamente hormonale
 • Implanturi metalice în zonă tratată
 • Iritații ale pielii
 • Boli de piele (Vitiligo)
 • Pete pe piele
 • Varice
 • Operații pe zonă tratată (în ultimele 6 luni).

Cel mai des intalnite intrebari:

Asigură-te ca nu ai mai folosit recent, cel puțin 3 săptămâni, metode de epilare cu ceară, smulgere sau electroliză. Cu o zi înainte de tratament se poate îndepărta părul doar cu lama de ras sau foarfeca (în cazul epilării faciale). Încearcă pe cât posibil să nu iriți cu lama zona de tratament.

Asigură-te că ultimul bronz s-a “așezat” pe pielea ta cu cel puțin 4 săptămâni în  urmă, acest lucru previne iritațiile de după tratament, precum și eventualele arsuri nedorite.

Nu se pot folosi creme depilatoare și nu se poate decolora părul cu minim 10 zile înainte de tratament.

Trebuie evitate și cremele autobronzante înainte cu 10 zile de tratament și în timpul tratamentului. 

În ziua efectuării tratamentului trebuie evitată folosirea produselor cosmetice pe piele: deodorante, parfumuri, uleiuri esențiale, creme de corp, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice. Acestea pot determina fotosensibilitate și pot afecta eficiența tratamentului.

Ceea ce veți simți în timpul efectuării tratamentului vor fi mici “înțepături ca de țânțar”, așa cum le descriu pacienții noștri. Așa vom regla intensitatea aparatului astfel încât aceste înțepături să nu vă creeze discomfort. Pentru a avea siguranța că tratamentul este eficient va trebui sa simțiți “înțepăturile”, însă nu e admis să simțiți durere.

Durata tratamentului variază în  funcție de zona epilată: zonă mică – aproximativ 10 minute, zonă medie – aproximativ 20 minute, zonă mare – aproximativ 40 minute.

După tratament pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale, asemeni celor de după epilarea cu ceară. La câteva zile după tratament, firele de păr tratate vor apărea la nivelul pielii, dând impresia ca ar crește. Nu vă speriați! Asta nu înseamnă că tratamentul nu va avea efect. După aproximativ 10-14 zile, aceste fire de păr, a caror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Atenție să nu smulgeți firele de păr, eventual un masaj ușor cu o mănușă exfoliantă poate accelera acest proces.

Ședințele de epilare definitivă pot începe de la vârsta de 14-15 ani, însă cu riscul reactivării foliculilor din cauza schimbărilor hormonale din adolescență. După perioada pubertății și adolescenței, rezultatele sunt mai sigure și mai de lungă durată.

NU! Expunerea la soare sau solar după ședințele de epilare definitivă cel puțin 1 săptămâna este interzisă.

Epilarea definitivă  este cea mai bună metodă  prin care putem scăpa de foliculită și pilozitate excesivă. Foliculita este o afecțiune care se manifestă la rădăcina firului de păr prin inflamare și roșeață. Prin emiterea fasciculelor de lumină concentrate care pătrund la rădăcina foliculilor de păr și pe care o distruge fără a afecta pielea se realizează tratarea foliculitei.

Laserul acţionează condus de culoarea părului și în consecinţă distruge foliculul pilos. Dacă ai un tatuaj, operatorul care îţi va realiza tratamentul de epilare cu laser va stabili un perimetru de siguranţă în jurul acestuia. De ce? Laserul focalizează doar punctele cu melanină și detectează tatuajul ca și melanina. De aceea sfatul nostru este, dacă ai un tatuaj foarte mare în zona pe care dorești să o epilezi cu laser, vino la un consult, pentru a evalua dacă se merită sau nu să fii supus acestui tratament. Dacă nu ai tatuaje și dorești să îţi faci unul, îţi recomandăm să îţi realizezi tratamentul de epilare și ulterior să îţi faci tatuajul.

Se pot epila cu laser toate zonele corpului, exceptând zonele cu mucozităţi precum nasul, ochii, canalul auditiv sau labiile inferioare vaginale.

Pentru un rezultat durabil sunt necesare mai multe ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni între ele, în  funcție de regiunea care se dorește a fi epilată și în  funcție de ritmul de creștere al părului în timpul tratamentelor. Rezultatele se vor vedea imediat, chiar după prima ședință, însă efectul final se va instala la câteva luni după tratament.

În medie, pentru a se elimina părul nedorit în proporție de aproximativ 90%, sunt necesare între 6-10 ședințe, însă depinde de la caz la caz. 

Epilarea cu laser este un proces ce depinde de fiecare persoană în parte și poate reacţiona diferit, persoanele ce au un fir de păr mai gros, mai închis și pielea mai albă, au nevoie de un număr mai mic de sedinţe. În direcţia contrară, pacientul ce are firul de păr mai fin, mai deschis la culoare și pielea mai închisă are nevoie de un număr mai mare de ședinţe pentru a elimina firele de păr.

Pentru că foliculii piloși sunt extrem de numeroși, iar prin epilarea cu laser se distrug numai  cei aflati în stadiu activ la momentul tratamentului. Câțiva însă, după tratament, rămân inactivi în piele. Ei se pot păstra în acest stadiu pentru toată viața dacă nu apar condiții care să-i stimuleze, precum anumite dezechilibre hormonale. Dacă însa apar astfel de dezechilibre (creșterea nivelului de testosteron de exemplu), părul tău poate apărea din nou, chiar dacă ai urmat un tratament de epilare.

Ce este de facut?

În majoritatea cazurilor o ședință de întreținere, o dată pe an, rezolvă situația. Pentru a avea însă rezultate pe termen cât mai lung, soluția este să faci astfel încât să nu ajungi la dezechilibre hormonale pronunțate. Pentru aceasta, încearcă să duci un regim de viață echilibrat, fără excese alimentare. Încearcă să eviți situațiile foarte stresante sau să ajungi în stadii avansate de oboseală.