Beauty Expert

Am început povestea noastră în 2011 cu franciza ‘‘Nomasvello’’, aducând epilarea definitivă în Baia Mare. După sute de cliente mulțumite, în 2014 am decis să completăm portofoliul nostru cu tratamente faciale și corporale achiziționând 5 aparate noi din Coreea, marca SkinRex, care mai târziu a devenit numele salonului. În 2022, fiind tot mai multă aparatură cumpărată de la alte branduri, am decis că salonul va primi numele de Beauty Expert, unde la momentul actual oferim servicii complexe introducând în permanență proceduri noi, ca TU să te poți bucura într-un singur loc de toate serviciile de înfrumusețare de care ai nevoie! 

Beauty Expert s-a născut din pasiune pentru frumos și din dorința de a aduce oamenilor zâmbete și momente unice de răsfăț.

Experiența acumulată în peste 10 ani minunați, o împărtășim cu drag în fiecare zi, oferind clientelor noastre, proceduri personalizate, perfect adaptate nevoilor și dorințelor acestora.

Beauty Expert reprezintă mai mult decât un salon de înfrumusețare, este locul acela minunat în care te simți pe deplin răsfățată și unde calitatea, stilul și rafinamentul se împletesc armonios și devin trăsături definitorii.
Fiecare obstacol ne-a motivat și ne-a ajutat să ne autodepășim și să devenim din ce în ce mai buni.

La centrul de înfrumusețare Beauty Expert îţi punem la dispoziţie servicii de cosmetică facială, remodelare corporală, epilare definitivă, masaj de relaxare într-o locaţie ideală pentru aceste proceduri.

Specialiștii în cosmetică de la salonul Beauty Expert pun preț pe îngrijirea corpului. De aceea, asigurăm servicii cosmetice de cea mai bună calitate special pentru TINE.
Află care sunt cele mai eficiente tratamente cosmetice şi foloseste-le pentru îngrijirea tenului şi a pielii. Descoperă noile tratamente de înfrumuseţare şi apelează la produse cosmetice naturale pentru a-ţi menţine sănătatea şi frumuseţea!