Salon Beauty Expert

    • Pensat și stilizare sprâncene
    • Laminare gene și sprâncene
    • Vopsit gene și sprâncene

   

   

  PENSAT ȘI STILIZARE SPRÂNCENE

   

  Acordați atenție sprâncenelor! Ele dau expresie fizionomiei.

  Sprâncenele au un rol uriaș în schimbarea fizionomiei, motiv pentru care trebuie să le acorzi importanța pe care o merită și să le definești cu multă grijă! 

  Doar pensatul nu poate să pună în valoare sprâncenele așa cum o face stilizarea.

  Dar haideți să vedem care este diferența între pensat și stilizare.

  Pensatul este  procedura de curățare a zonei din jurul sprâncenelor, ce durează în general 15-20 minute, păstrând forma lor naturală sau oferind una mai frumoasă, care să încadreze corect chipul.

  Stilizarea sprâncenelor este un proces mai amplu decât pensatul clasic, pentru că se dorește obținerea unei forme ideale și în concordanță cu fizionomia feței, apoi cu ajutorul vopselei speciale se accentuează culoarea lor.

  O ședință de stilizat sprâncene poate să dureze de la 30 minute și se poate prelungi până la 60 de minute, în funcție de complexitatea modificărilor. În acest interval, vom discuta despre dorințele tale, recomandările noastre și planul de acțiune. O sprânceană frumos conturată aduce multiple beneficii: luminează privirea, modelează arcada şi chiar şterge ani buni de pe chip.

   

   

  LAMINARE GENE

   

  Laminarea genelor este un tratament revoluționar efectuat pe genele naturale care alungește, curbează, conferă volum și intensitate genelor! 

  Laminarea genelor a apărut ca o alternativă la extensiile de gene și este potrivită persoanelor care își doresc gene lungi și curbate, dar în același timp sa aibă un efect natural.

   

  Acest tip de tratament este recomandat persoanelor care : 

    • doresc o alternativă a extensiilor de gene
    • doresc renunțarea la ondulatorul de gene și uneori chiar la mascară
    • au gene scurte, deschise la culoare sau drepte 
    • au gene rezistente la curbare
    • au gene cu tendință de a creşte în jos 
    • au sensibilitate la produsele de machiaj
    • vor sa obțină un efect de lifting

   

  Pentru ca diminețile tale să fie lipsite de griji, noi îți oferim ondularea permanentă a genelor! 

    • COMOD – genele au o formă definită pentru 6-8 săptămâni
    • ATRACTIV – nu se mai rup genele de la cleștele de gene
    • SIGUR – printr-o ondulare de durată aveți mereu ochi mari și strălucitori

   

  LAMINARE SPRÂNCENE

   

  Ce este procedura de laminare sprâncene?

  Laminarea sprâncenelor este un tratament pentru sprâncene care are ca scop să facă sprâncenele naturale mai frumoase, definite, ordonate, hrănite și ușor de întreținut acasă.

  Tratamentul de laminare sprâncene este o procedură non-invazivă, revoluționară, o modalitate prin care putem “îmblânzi” firele dezordonate și crețe. Prin acest procedeu, firele sunt hidratate și orientate în direcția dorită (în special în sus) și astfel vor avea un aspect îngrijit, natural și sănătos.

  Procedura de laminare a sprâncenelor este un musthave acum! Dacă tot tindem spre naturalețe să știți că laminarea sprâncenelor este varianta perfectă pentru îngrijirea și hrănirea lor. 

  Dacă îți dorești o privire plină de expresivitate, însă ești adepta unui stil natural și nu îți dorești să apelezi la tehnici invazive, atunci laminarea genelor și a sprâncenelor este alegerea potrivită pentru tine!